Aug 28 2006

Pijp uit.

Published by at 21:50 under Vanallesennogwat

Mijn pijp is uit voor vandaag. De pezen in mijn linkeronderarm krampen, en mijn schouders protesteren ook al.

Deze morgen op school administratief werk, en inschrijvingen gedaan. Niks bijzonders. Daarna een collega lesvoorbereidingen en dergelijke doorgegeven. Ook niks speciaals.

Daarna beginnen schilderen boven, een groot stuk met de rol gedaan, en daar houdt mijn lijf niet van. Kwart voor acht in propere kleren geschoten, naar de Brico gevlamd, hoekplintjes gekocht, en nu het laatste anderhalf uur manueel plintjes zitten zagen. Ugh. Het ziet er goed uit. Alleen wegen die laatste loodjes verdomd zwaar. Pff.

One response so far

Eén opmerking bij “Pijp uit.”

  1. Ellenon 01 Sep 2006 at 10:50

    Och, ik spring niet in propere kleren om naar de Brico te vlammen hoor. Nee nee, met mijn verf- en plaasterkleren nog aan en met stof in mijn haar ren ik door de Brico of Gamma…dan zien de mensen tenminste dat ik het meen eh ;-). Of dat ik een enorme kladderaar ben.

    Ook nog veel plezier met jullie verbouwingen

    Ellen

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.