Aug 02 2006

Oeps

Published by at 11:22 under Gent

Gisterenavond, toen ik rond een uur of acht de rotonde van de Dampoort opreed, heb ik bijna bloggend Vlaanderens nummer één van zijn sokken gereden. Jawel, Michel, die auto die jou nog nét niet de pas afsneed, en waarvoor ik een geërgerde blik in mijn richting kreeg, dat was ondergetekende. Ik was zodanig onder de indruk van de kaarsrechte figuur met wapperende manen en semi-wapperende jas op de fiets, dat ik prompt vergat hem voorrang te verlenen.

Betekent dat dat je nu ook een BG bent, mijnheer Vuylsteke ?

In elk geval mijn excuses voor het voorval, de volgende keer zal ik je luid toeterend en zwaaiend laten voorgaan :-p

3 responses so far

3 opmerkingen bij “Oeps”

  1. Michelon 02 Aug 2006 at 13:23

    Ieek!

  2. lord cmson 09 Aug 2006 at 13:53

    je zou zo’n rare wapperende snuiter toch vanzenzelven omver rjiden? :D

  3. O.on 01 Sep 2006 at 11:57

    lol, wapperende snuiter.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.