Jan 27 2006

DIY

Published by at 17:12 under Vanallesennogwat

Miljaar ! Heb ik een tijd geleden zware betonnagels gekocht om iets op te hangen in ons slaapkamer, vind ik ze toch wel niet meer zeker !

En bij mijn zoektocht krijg ik het doosje met de boren in mijn handen, schiet dat toch wel open ! Weet iemand het verschil tussen een staal- en een houtboor ? Welke van de twee heeft er dat scherpe puntje ?

Dan wil ik eens klusjes doen hier in huis…

One response so far

Eén opmerking bij “DIY”

  1. Ilse Jansooneon 11 Mar 2006 at 19:03

    De houtboren zijn meestal volledig zwart van kleur. Metaalboren hebben eerder een grijsmetalen kleur en aan de kop zitten er precies 2 vleugelkes aan. Staalboren zijn vaak goudkleurig. You choose ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.